Ljubljana

1°C
Jasno Humidity: 83%
ČETRTEK
5°C / 10°C
PETEK
7°C / 10°C
SOBOTA
5°C / 10°C
NEDELJA
3°C / 10°C
PONEDELJEK
1°C / 10°C
TOREK
3°C / 9°C
SREDA
4°C / 10°C

FIT MARIBOR 2023: festival energije, zdravja in vadbe na prostem

Previous Next

KAJ SMO POČELI NA FIT MARIBOR?
Dogodek se je pričel s slavnostnim uvodom, polnim vznemirjenja, sledili so nenehni nastopi, sejemski razstavni prostori, kolesa sreče in bogato nagradno žrebanje, ki je vzbudilo pozornost vseh prisotnih. Stojnice so ponujale izdelke iz BODIFIT Shopa in storitve, ki so podpirali zdrav življenjski slog, medtem ko so najmlajši uživali v otroški vitalnici FIT KID. Tam so se zabavali z animacijami, čarovnikom, posebnimi vadbenimi programi in čarobnimi poslikavami obraza.

Celotno dopoldne ste lahko bili priča široki paleti vadbenih programov, ki so združevali različne stile in pristope. Udeleženci so se lahko preizkusili v vadbi Fusion Balance, Power Justfit in MM dance.

Poseben vrhunec je bilo tekmovanje BODIFIT ATLET, ki je preizkušalo moč in vzdržljivost udeležencev, medtem ko je edinstven krožni trening CROSS CITY popeljal udeležence po mestu Maribor. Udeležence dogodka smo tako spremljali tudi na Glavnem trgu, Slomškovem trgu in Trgu svobode, kjer so izvajali različne vaje.

Dan se je zaključil s finalom tekmovanja BODIFIT ATLET in slovesno podelitvijo nagrad. Vsak udeleženec je domov odnesel tudi majico in goody bag, ki je bila pika na i nepozabnemu dnevu, polnemu energije in zdravja. FIT MARIBOR je resnično ustvaril edinstveno izkušnjo, ki je združila strast do zdravega življenja in navdušenje nad vadbo.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.