Info

V torek bo precej jasno

V torek bo precej jasno, le na Primorskem občasno zmerno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah marsikje megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem okoli 12, najvišje dnevne od 18 do 23 °C.

ARSO / AI
Info

Biovremenska prognoza

V torek bo vpliv vremena na počutje še večinoma ugoden. V sredo bodo vremensko občutljivi ljudje lahko imeli manjše vremensko pogojene težave.

I.K. / STA / EPA / AI
Črna kronika

Neznanca moškega potisnila na tla in mu ukradla denarnico

V središču Ljubljane sta v nedeljo popoldne do moškega pristopila neznanca in od njega zahtevala denar. Ko jima je ta izročil nekaj drobiža, pa sta ga potisnila na tla in mu ukradla denarnico. Storilca sta stara okoli 20 let in visoka med 180 in 190 centimetrov, so sporočili s Policijske up

I.K. / STA / EPA / AI
Črna kronika

V naselju Negova pogorela nenaseljena stanovanjska hiša

V starejši nenaseljeni stanovanjski hiši v naselju Negova v občini Gornja Radgona je v nedeljo prišlo do požara, ko je lastnik zakuril v zidani peči. Ogenj je nato zajel leseni in slamnati strop hiše. Kljub intervenciji gasilcev je hiša v celoti pogorela. Prva ocena škode znaša približ

I.K. / STA / EPA / AI
Info

Kronika v zadnjih 24 urah

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 78 prometnih nesreč, od tega osem nesreč z lahkimi poškodbami in nobene s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 44 kršitev javnega reda in miru ter 65 kaznivih dejanj.

A.Z.
Image
Image
Image

MAGAZIN

MAGAZIN

Image

ADRIA PLAY

DOBRO JE VEDETI

Image

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.