Ljubljana

Oblačno Humidity: 73%
18°C
ČETRTEK
11°C / 17°C
PETEK
11°C / 14°C
SOBOTA
8°C / 15°C
NEDELJA
7°C / 14°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
10°C / 15°C
SREDA
10°C / 12°C

Policisti v Črnomlju odkrili osumljenca za vlom v počitniško hišo

Konec meseca septembra so policisti Policijske postaje Črnomelj prejeli prijavo o vlomu v počitniško hišo na območju Griča pri Dobličah. Neznani storilec je v objekt vlomil skozi vrata in odtujil več predmetov. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali sledi in začeli zbirati obvestila. V okviru preiskave so ugotovili, da je osumljenec kaznivega dejanja 33-letni moški iz naselja v okolici Črnomlja.

Policisti v Črnomlju odkrili osumljenca za vlom v počitniško hišo

Na podlagi zbranih dokazov so pridobili sodno odredbo in izvedli hišno preiskavo na domu osumljenca. Med preiskavo so našli in zasegli več predmetov, za katere osumljenec ni mogel pojasniti izvora. Policisti sumijo, da gre za ukradene predmete.

33-letnega osumljenca so privedli k preiskovalnemu sodniku zaradi kaznivega dejanja velike tatvine, sodnik pa je po zaslišanju zanj odredil pripor. Preiskava še poteka, policisti pa poskušajo ugotoviti izvor ukradenih predmetov. Vse morebitne oškodovance pozivajo, naj se oglasijo na Policijski postaji Črnomelj ali pokličejo na telefonsko številko 07 356 66 00.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.