Ariettin prvenec, ki podira rekorde

Pri založbi Cangura je izšel roman, prepleten s pravljično ljubeznijo do moškega, razočaranjem, vzorci družbe, kriminalom ter spoznanjem, da si je ženska sama sebi najpomembnejša, na več kot 290 tih straneh, razkriva napeto zgodbo.

Ariettin prvenec, ki podira rekorde

Roman Goreča druša je zgodba o mladi ženski, ki se skozi trpeče in boleče izkušnje nauči stati in obstati sama.

Skozi oči lika vidimo vse notranje duševne procese, ki jih ustvari ljubezen, podrejanje moškemu v znak ljubezni, zlorabe in kriminal, obrat ter moč nezavednega, osebno rast ter moč ženske, da se ponovno postavi na svoje noge, gre svojim sanjam naproti. Spremljamo vse travme in rane iz otroštva glavnega lika, kako priplavajo na površje, ko vzgaja svojega otroka. Spremljamo lik pri ponovnem iskanju ljubezni v sebi, brez podrejanja, čisto, preprosto ljubezen do sebe. Prava ljubezen ti, da moč, da se boriš in na koncu tudi izboriš.

"Arietta je mlada pisateljica, ki je v marsičem podobna svoji glavni junakinji - pogumna in odločna je prerasla svoje okolje, po zaslugi dobrega poznavanja psihologije in daru za opazovanje pa je uresničila svojo največjo željo - napisati roman. Preberite ga!" (Maja Novak)

Več o knjigi na tej povezavi.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.