Ljubljana

Oblačno Humidity: 89%
16°C
PETEK
11°C / 17°C
SOBOTA
9°C / 14°C
NEDELJA
7°C / 17°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
8°C / 16°C
SREDA
8°C / 13°C
ČETRTEK
6°C / 14°C

Fenerbahče sezono v evroligi odprl z zmago proti Olympiakosu

Drugi dan uvodnega kroga košarkarske evrolige sta se v Istanbulu srečala udeleženca zadnjega zaključnega turnirja v Berlinu Fenerbahče in Olympiakos. Za razliko od dvoboja za tretje mesto konec maja so se zmage veselili Turki, ki so pred domačo publiko slavili 82:71.

Fenerbahče sezono v evroligi odprl z zmago proti Olympiakosu

Zmago Fenerbahčeja je zasenčila poškodba Scottiea Wilbekina, ki si je že v prvi četrtini poškodoval koleno. Besede trenerja Šarunasa Jasikevičiusa po tekmi, "zdravje Wilbekina je bolj pomembno od zmage", kažejo na resnejšo poškodbo, ki bi lahko ameriškega branilca s turškim potnim listom za dlje časa oddaljila od košarkarskih parketov.

Na drugih dveh današnjih tekmah je Anadolu Efes v Bologni premagal Virtus s 76:67, Pariz, zmagovalec evropskega pokala v minuli sezoni, pa bo moral še počakati na zgodovinsko prvo zmago v evroligi. Crvena zvezda je bila v francoski prestolnici boljša z 80:77.

Rezultati četrtkovih tekem so bili Alba Berlin - Panathinaikos Atene 77:87, Monaco - Armani Milano 93:80, Žalgiris Kaunas - Barcelona 74:67, Baskonia Vitoria - Partizan Beograd 88:82, Bayern München - Real Madrid 97:89, Maccabi Tel Aviv - Asvel Villeurbanne 89:82.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.