Ljubljana

Oblačno Humidity: 98%
11°C
SOBOTA
8°C / 15°C
NEDELJA
9°C / 17°C
PONEDELJEK
9°C / 15°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
9°C / 16°C
ČETRTEK
8°C / 16°C
PETEK
6°C / 15°C

Postojnske in kamniške kegljačice izpadle iz lige prvakinj

Povratni tekmi osmine finala evropske lige prvakinj se za kegljačice Proteusa iz Postojne ter Calcita iz Kamnika nista odvili po načrtih.

Postojnske in kamniške kegljačice izpadle iz lige prvakinj

Postojnčanke so po neodločenem rezultatu v Nemčiji doma izgubile z ekipo SKK Poing s 3:5, Kamničanke pa so na domačem kegljišču še enkrat izgubile proti reški Mlaki z 2:6.

Med Postojnčankami so zmagale Tina Mržljak, Patricija Bizjak in Maša Miklavec, vendar so gostje, med katerimi je bila najboljša Bettina Drexler (622 kegljev), podrle kar 173 kegljev več (3311:3483) in osvojile dodatni dve točki za uvrstitev v četrtfinale.

Kamničanke tudi doma niso bile kos Rečankam, ki so bile v skupnem seštevku boljše za 99 kegljev (3353:3452). Po točko sta v kamniški ekipi osvojili Irena Koprivc in Tea Repnik, kar je bilo premalo za kakovostno hrvaško zasedbo.

V moški konkurenci Slovenije ni imela svojega predstavnika. Med osmerico so se uvrstili hrvaška Mertoja in Zadar, italijanski Neumarkt, madžarska Szegedi in Zalaegerszeg, avstrijski Orth, slovaška Trstena in nemški Rot Weiss.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.