Ljubljana

Oblačno Humidity: 95%
11°C
SOBOTA
8°C / 15°C
NEDELJA
8°C / 18°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
8°C / 15°C
PETEK
6°C / 16°C

Ustanovili žensko regionalno balinarsko ligo

Komec tedna so v Beogradu ob prisotnosti predsednika Evropske balinarske zveze Tomislava Ćurka podpisali sporazum o ustanovitvi ženske regionalne balinarske lige med predstavniki Balinarskega kluba Novi Beograd, Hrvaško balinarsko zvezo in Balinarsko zvezo Slovenije.

Ustanovili žensko regionalno balinarsko ligo

V prvi sezoni ženske regionalne lige bodo na podlagi vabil nastopali klubi Novi Beograd iz Srbije, Škola boćanja Čavle, Komiža in Pula iz Hrvaške ter slovenski predstavniki Krim Ljubljana, Postojna in Agrochem Hrast Kobjeglava.

"Balinarska zveza Slovenije je z velikim zadovoljstvom podprla ustanovitev ženske regionalne lige. Zavedamo se, da lahko s pomočjo drugih članic zveze Adriatic Bocce Confederation pripomoremo k napredku balinarskega športa v regiji. S skupnimi močmi smo v zadnjih letih uspešno izvedli številne klubske in reprezentančne projekte, vseskozi pa smo imeli v mislih ustanovitev klubske regionalne lige," je dejal predsednik Balinarske zveze Slovenije, Primož Marinko.

Ljubljana bo konec aprila gostila enega izmed predtekmovalnih turnirjev, finalni turnir pa bo na sporedu jeseni v Beogradu.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.