Ljubljana

Oblačno Humidity: 87%
13°C
SOBOTA
9°C / 15°C
NEDELJA
8°C / 16°C
PONEDELJEK
8°C / 16°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
8°C / 13°C
PETEK
7°C / 19°C

Vedenejevi pred odhodom na EP še domača krona

Jekatrina Vedenejeva (129,950 točke/TiM) je na današnjem državnem prvenstvu v ritmični gimnastiki pričakovano osvojila naslov prvakinje. Srebrna je bila Brigita Krašovec (107,400/Moste), bronasta pa Tina Hajdinjak (99,350/Narodni dom). Med mladinkami je zmagala Ela Polak (Šiška), med mlajšimi pa Alja Ponikvar (Narodni dom).

Vedenejevi pred odhodom na EP še domača krona

Ritmičarke so imele danes v nacionalnem gimnastičnem centru v Ljubljani državno prvenstvo vseh starostnih kategorij.

Z velikansko prednostjo je zmagala Vedenejeva, ki bo prihodnji teden na prvenstvu stare celine v Izraelu tudi glavna slovenska adutinja za prvo kolajno Slovenije na velikih tekmovanjih.

To sezono je na nedavnih svetovnih pokalih - Taškent, Baku, Pamplona, Pesaro - vsakokrat prišla do kolajne, sezono svetovnega pokala s trakom pa je končala celo s skupno zmago.

Poleg Vedenejeve, ki se bo predstavila z vsemi štirimi rekviziti (v kvalifikacijah štejejo najboljše tri ocene), bosta med članicami Slovenijo zastopali še Karina Gerkman Salaujova ter Tina Hajdinjak (obe Narodni dom), v mladinskem ekipnem tekmovanju pa bodo za Slovenijo tekmovale Ela Polak (Šiška), Nika Zajc, Alja Ponikvar (obe Narodni dom) in Asja Pučnik (Favorit).

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.