Ljubljana

Oblačno Humidity: 84%
16°C
PETEK
11°C / 16°C
SOBOTA
7°C / 13°C
NEDELJA
7°C / 15°C
PONEDELJEK
7°C / 14°C
TOREK
7°C / 14°C
SREDA
8°C / 9°C
ČETRTEK
5°C / 14°C

Na ženskem rokometnem turnirju znane vse četrtfinalistke

Na ženskem rokometnem turnirju olimpijskih iger v Parizu so znane vse četrtfinalistke. Iz skupine A so se med osem uvrstile Norveška, Švedska, Danska in Nemčija, iz skupine B pa Francija, Nizozemska, Madžarska in Brazilija. Slovenija je osvojila šesto mesto v skupini A in končala nastope v francoski prestolnici.

Na ženskem rokometnem turnirju znane vse četrtfinalistke

Po podatkih prirediteljev iger so četrtfinalni pari Norveška - Brazilija, Danska - Nizozemska, Madžarska - Švedska in Francija - Nemčija.

Rokometni turnir se iz Pariza seli v Lille. Na stadionu Pierre Mauroy bodo med 6. in 10. avgustom vse odločilne tekme v ženski konkurenci. Četrtfinalne tekme bodo 6., polfinalni 8., tekmi za zlato in bronasto kolajno pa 10. avgusta.

Poleg Slovenk, ki so na petih tekmah dosegle eno zmago in doživele štiri poraze, so olimpijski turnir sklenile še rokometašice iz Južne Koreje, Angole in Španije.

Slovenske rokometašice so osvojile zadnje mesto v skupini A. Zbrale so - tako kot Nemke in Južnokorejke - dve točki, a so imele najslabšo razliko v golih (-31). Nemke so imele +2, Korejke pa -26.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.