Ljubljana

Oblačno Humidity: 93%
9°C
NEDELJA
9°C / 15°C
PONEDELJEK
8°C / 14°C
TOREK
7°C / 14°C
SREDA
6°C / 14°C
ČETRTEK
8°C / 14°C
PETEK
9°C / 12°C
SOBOTA
6°C / 15°C

Alcaraz bo izpustil pripravljalni turnir v Queen'su

Španski najstniški zvezdnik Carlos Alcaraz bo zaradi poškodbe izpustil teniški turnir v Queen'su v Londonu, ki služi kot priprava na tretji grand slamom sezone v Wimbledonu. Devetnajstletnik iz Murcie ima težave s komolcem, je sporočil na družbenih omrežjih.

Alcaraz bo izpustil pripravljalni turnir v Queen'su

Sedmi igralec računalniške lestvice ATP je v sredo pozno zvečer odpovedal sodelovanje na turnirju v Queen'su, ki bo na sporedu med 13. in 19. junijem. Wimbledon se bo začel 27. junija, mladi Španec pa pred tem ne bo tekmovalno preizkusil travnatih površin.

"Kot vsi veste, sem željno pričakoval turnir v Queen'su, a je manjša težava s komolcem spremenila moje načrte. Upam, da se vidimo v letu 2023, zagotovo pa se čez nekaj dni vidimo v Veliki Britaniji," je zapisal Alcaraz in potrdil, da nastop na sveti travi v All England Clubu ni ogrožen.

V tej sezoni je mladenič iz Murcie v sijajni formi, saj je izgubil vsega štiri od 36 dvobojev. Osvojil je štiri turnirje, in sicer v Riu de Janeiru, Miamiju, Barceloni in Madridu. Na odprtem prvenstvu Francije v Parizu je pretekli teden izgubil v četrtfinalu proti Nemcu Alexandru Zverevu.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.