Ljubljana

Oblačno Humidity: 96%
11°C
SOBOTA
9°C / 14°C
NEDELJA
8°C / 17°C
PONEDELJEK
9°C / 15°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
11°C / 17°C
PETEK
14°C / 16°C

Belorusinja Arina Sabalenka tretja polfinalistka v Wimbledonu

Beloruska teniška igralka Arina Sabalenka je tretja polfinalistka turnirja za grand slam v Wimbledonu. Druga nosilka turnirja z nagradnim skladom 52 milijonov evrov je bila v današnjem četrtfinalnem obračunu boljša od Američanke Madison Keys s 6:2 in 6:4.

Belorusinja Arina Sabalenka tretja polfinalistka v Wimbledonu

Letošnja zmagovalka odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu se bo v polfinalu pomerila z zmagovalko tunizijsko-kazahstanskega dvoboja Ons Jabeur - Elena Ribakina.

Pred 25-letno igralko iz Belorusije sta se med štiri v torek prebili tudi Čehinja Marketa Vondroušova in Ukrajinka Elina Svitolina. Prva je v četrtfinalu na kolena položila Američanko Jessico Pegula, druga pa prvo nosilko - Poljakinjo Igo Swiatek.

Danes bosta na travnatih igriščih kluba All England CLuba na sporedu še dva četrtfinalna dvoboja v moški konkurenci. Rusko-ameriški dvoboj Danil Medvedjev - Christopher Eubanks se je že začel, v popoldanskih urah pa bo na sporedu še špansko-danski obračun Carlos Alcaraz - Holger Rune.

Srb Novak Đoković se je v polfinale uvrstil po zmagi nad Rusom Andrejem Rubljovom, medtem ko je bil Italijan Jannik Sinner v četrtfinalu boljši od še enega ruskega igralca Romana Safjulina.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.