Ljubljana

Oblačno Humidity: 95%
8°C
PONEDELJEK
8°C / 14°C
TOREK
7°C / 14°C
SREDA
6°C / 14°C
ČETRTEK
8°C / 14°C
PETEK
9°C / 12°C
SOBOTA
6°C / 15°C
NEDELJA
4°C / 13°C

Čehinja Kucmova dobila turnir WTT v Krškem

Čehinja Aneta Kucmova je zmagovalka teniškega turnirja serije WTT z nagradnim skladom 15.000 ameriških dolarjev v Krškem. V finalu je bila boljša od Kristine Novak iz Radovljice s 7:5 in 6:1.

Čehinja Kucmova dobila turnir WTT v Krškem

Enaindvajseta Novakova je z uvrstitvijo v finale dosegla uspeh kariere, Čehinja pa se je v Krškem veselila dvojne zmage, saj je naslov osvojili tudi med dvojicami z Manco Pislak.

"Zelo sem zadovoljna s celotnim tednom. Kljub porazu v finalu je ocena pozitivna, saj sem prvič nastopila v finalu takšnega turnirja. V Krškem sem se odlično počutila, organizacija je bila na zelo visoki ravni. Ko igram na univerzi v ZDA, me starša spremljata preko livestreama, tokrat pa so me lahko najbližji gledali v živo. Tudi zato je bilo malce drugače igrati na tem turnirju. Zelo lepo je, ko imaš ob igrišču toliko podpore," je povedala Kristina Novak.

Naslednji turnir World Tennis Toura (WTT) bo naslednji teden v Čatežu ob Savi. Poleg Pislakove in Novakove bodo s povabilom organizatorja na glavnem turnirju nastopile še Lara Smejkal, Petja Drame, Brina Šulin in Pia Marija Rebec.

 

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.