Ljubljana

Šibak dež Humidity: 90%
17°C
PETEK
10°C / 16°C
SOBOTA
8°C / 14°C
NEDELJA
6°C / 18°C
PONEDELJEK
8°C / 14°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 13°C
ČETRTEK
6°C / 13°C

Murrayja zaradi strganih vezi gležnja čaka daljše okrevanje

Škotski teniški igralec Andy Murray bo zaradi poškodbe dlje časa odstoten s teniških igrišč, je sporočil na družbenih omrežjih. Murray si je na mastersu v Miamiju na tekmi tretjega kroga strgal vezi levega gležnja.

Murrayja zaradi strganih vezi gležnja čaka daljše okrevanje

Murray je na družbenih omrežjih zapisal, da ga čaka "daljši premor" zaradi strganih vezi v gležnju. Časovnica njegovega okrevanja sicer še ni znana.

"Obiskal bom specialista za poškodbe gležnja in se nato odločil o nadaljnjih korakih. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je poškodba hujša in da me dlje časa ne bo v teniški karavani. Toda vrnil se bom z enim kolkom in brez vezi v gležnju, ko bo čas za to pravi," je zapisal 36-letni Murray.

Nekdanji prvi igralec lestvice ATP se je poškodoval v tretjem niz dvoboja tretjega kroga v Miamiju proti Čehu Tomašu Machaču pri izidu 5:5. V bolečinah je Škot niz nadaljeval, a ga izgubil v podaljšani igri.

Murray je med sezono večkrat namignil, da bo v letu 2024, predvidoma po Wimbledonu, končal uspešno kariero, v kateri je osvojil tri naslove na turnirjih za grand slam ter bil med drugim dvakrat zlat na olimpijskih igrah.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.