Ljubljana

Šibak dež Humidity: 90%
17°C
PETEK
10°C / 16°C
SOBOTA
8°C / 14°C
NEDELJA
6°C / 18°C
PONEDELJEK
8°C / 14°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 13°C
ČETRTEK
6°C / 13°C

Rusinja Aleksandrova v Miamiju izločila Swiatek

Poljakinja Iga Swiatek, prva teniška igralka sveta, je v osmini finala teniškega turnirja v Miamiju izpadla, s 6:4 in 6:2 jo je premagala 14. nosilka Jekaterina Aleksandrova iz Rusije. V četrtfinale je napredoval tudi prvi nosilec Carlos Alcaraz, Španec je Francoza Gaela Monfilsa premagal s 6:2 in 6:4.

Rusinja Aleksandrova v Miamiju izločila Swiatek

Aleksandrova je tekmici odvzela že prvi servis in nato nadigrala veliko bolj uveljavljeno Poljakinjo z osnovne črte in z boljšimi servisi.

"Četrtfinale tukaj drugo leto zapored. In to tako, da sem premagala Igo, prvo igralko sveta. Prvič sem premagala prvo igralko svetovne lestvice. Vse te tri stvari mi zelo veliko pomenijo," je po tekmi povedala Rusinja.

Američanka Jessica Pegula se je med najboljših osem uvrstila po zmagi nad rojakinjo Emmo Navarro s 7:6 in 6:3, poleg pete igralke turnirja se je v nadaljevanje uvrstila tudi četrta, Kazahstanka Jelena Ribakina je izločila Američanko Madison Keys s 6:3 in 7:5.

Izpadla je tudi tretja nosilka, Francozinja Caroline Garcia je namreč ugnala Coco Gauff iz ZDA s 6:3, 1:6 in 6:2.

Poleg Alcaraza je med tenisači, kjer ni bilo res velikih presenečenj, napredoval tudi Nemec Alexander Zverev. Četrti nosilec je izločil Christopherja Eubanksa iz ZDA s 7:6 (4) in 6:3.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.