Ljubljana

Slab dež Humidity: 92%
11°C
SOBOTA
9°C / 15°C
NEDELJA
8°C / 16°C
PONEDELJEK
8°C / 16°C
TOREK
8°C / 17°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
8°C / 13°C
PETEK
7°C / 19°C

Tudi Venus Williams brez nastopa v Melbournu

Ameriška teniška zvezdnica Venus Williams je morala zaradi poškodbe odpovedati nastop na prihajajočem odprtem prvenstvu Avstralije.

Tudi Venus Williams brez nastopa v Melbournu

Dvainštiridesetletnica se je poškodovala na pripravljalnem turnirju v Aucklandu, poroča britanski BBC.

Williams je sicer za nastop na prvem grand slamu sezone v Melbournu prejela posebno povabilo organizatorja, na turnir pa se je pripravljala v novozelandskem Aucklandu.

Tam je izgubila v drugem krogu proti Kitajki Lin Zhu z 1:2 v nizih, a se pri tem poškodovala. Namesto starejše od sester Williams je posebno povabilo prejela Avstralka Kimberly Birrell.

Danes je nastop v Melbournu, kjer se bo prvi od štirih turnirjev velike četverice v sezoni začel 16. januarja, zaradi poškodbe stegenske mišice odpovedal tudi prvi igralec lestvice ATP, Španec Carlos Alcaraz.

Nastop na pripravljalnem turnirju v Adelaide naslednji teden pa je odpovedala prva igralka lestvice WTA, Poljakinja Iga Swiatek, ki toži nad bolečinami v rami. Glede njenega nastopa v Melbournu informacij še ni.

Vprašljiva pa je za OP Avstralije zmagovalka OP ZDA leta 2021, Emma Raducanu. Na turnirju v Auckalndu si je namreč Britanka zvila gleženj.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.