Ljubljana

Oblačno Humidity: 96%
10°C
NEDELJA
8°C / 16°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
8°C / 16°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
8°C / 12°C
PETEK
10°C / 13°C
SOBOTA
13°C / 19°C

V Portorožu zaradi dežja začetek po 15. uri

Organizatorji teniškega turnirja WTA Zavarovalnica Sava v Portorožu so sporočili, da se današnji spored zaradi dežja ne bo začel pred 15. uro. Tudi reprezentanci Slovenije in Estonije v okviru II. svetovne skupine Davisovega pokala zaradi neugodnih vremenskih razmer še čakata na nadaljevanje tekmovanja.

V Portorožu zaradi dežja začetek po 15. uri

Slovenija po dveh posamičnih zmagah vodi z 2:0 in potrebuje še eno točko za igranje v kvalifikacijah za I. svetovno skupino. Zmagi sta v Portorožu v petek vknjižila Bor Artnak proti Marku Lajalu ter Aljaž Bedene proti Kristjanu Tammu.

Danes bosta v primeru izboljšanja vremena, a ne pred 16.30, prva na igrišče stopila Bedene in Blaž Kavčič, ki se ta konec tedna prav tako uradno poslavlja od tenisa, in se pomerila proti Kennethu Raismi in Mattiasu Siimarju. Oba kapetana imata sicer možnost opraviti menjave pred začetkom današnjega obračuna. V kolikor Slovenija ne bo izkoristila prve zaključne žogice, sta nato predvidena še dva posamična dvoboja.

Na turnirju serije WTA v Portorožu bodo skušali organizatorji najprej izpeljati zaostali obračun četrtfinala med Čehinjo Katerino Siniakovo in branilko naslova Jasmine Paolini iz Italije. Nato sledi zaključek tekme dvojic med britansko-rusko navezo Harriet Dart in Aleksandra Panova ter ukrajinsko-češko kombinacijo Marta Kostjuk/Tereza Martincovam, ki je bila prekinjena pri izidu 1:1 v nizih.

Nato za konec današnjega sporeda sledita še oba polfinalna obračuna. Prvi je že znan, pomerili se bosta Romunka Ana Bogdan in Kazahstanka Jelena Ribakina. V drugem pa Nemka Anna-Lena Friedsam še čaka na tekmico iz zadnjega četrtfinalnega dvoboja.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.