Ljubljana

Oblačno Humidity: 96%
10°C
NEDELJA
8°C / 16°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
8°C / 16°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
8°C / 12°C
PETEK
10°C / 13°C
SOBOTA
13°C / 19°C

Z zmago Siniakove znane vse polfinalistke v Portorožu

Na teniškem turnirju WTA Zavarovalnica Sava v Portorožu z nagradnim skladom 251.750 ameriških dolarjev so znane vse polfinalistke. Zadnja si je mesto med najboljšo četverico zagotovila Čehinja Katerina Siniakova, ki je s 6:2, 3:6, 7:6 (5) ugnala Italijanko Jasmine Paolini.

Dvoboj bi sicer moral biti odigran že dan prej, a so bili organizatorji primorani zaradi dežja prestaviti zadnja petkova obračuna. Posledično sta Čehinja in Italijanka danes začeli spored na osrednjem igrišču, po dveh urah in 35 minutah pa je bila boljša Čehinja, sicer zmagovalka nedavnega OP ZDA med dvojicami skupaj z rojakinjo Barboro Krejčikovo.

Naslednji na osrednjem igrišču bo nedokončani obračun dvojic med britansko-rusko navezo Harriet Dart in Aleksandra Panova ter ukrajinsko-češko kombinacijo Marta Kostjuk/Tereza Martincova, ki je bil prekinjen pri izidu 1:1 v nizih. V tretjem se igra podaljšana igra do deset.

Za konec današnjega sporeda nato sledita še oba polfinalna dvoboja. V prvem se bosta pomerili Romunka Ana Bogdan in tretja nosilka, Kazahstanka Jelena Ribakina, v drugem pa Nemka Anna-Lena Friedsam ter Siniakova.

Z zmago Siniakove znane vse polfinalistke v Portorožu

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.