Ljubljana

Oblačno Humidity: 73%
18°C
ČETRTEK
11°C / 17°C
PETEK
11°C / 14°C
SOBOTA
8°C / 15°C
NEDELJA
7°C / 14°C
PONEDELJEK
8°C / 15°C
TOREK
10°C / 15°C
SREDA
10°C / 12°C

V Ljubljani ta konec tedna sejem Mineralfest

V Ljubljani bo ta konec tedna potekal Mineralfest 2024, eden največjih sejmov mineralov, fosilov in nakita v Sloveniji. Na dogodku, ki bo potekal že osmič, se bo predstavilo več kot 40 razstavljavcev iz Slovenije in tujine, obiskovalcem bodo na voljo še različne delavnice pod okriljem zlatarske šole, so sporočili iz Mineralfesta.

V Ljubljani ta konec tedna sejem Mineralfest

Po navedbah organizatorjev gre za enega največjih sejmov mineralov, fosilov in nakita v Sloveniji. Na sejmu, ki bo v Cankarjevem domu potekal danes in v nedeljo, se bo predstavilo več kot 40 razstavljavcev ter zbiralcev iz Slovenije in tujine. Poleg bogatih zbirk kristalov in mineralov bodo obiskovalci lahko kupili unikatne ročne izdelke iz kristalov, vključno z nakitom.

Osrednji del sejma bo vključeval posebne razstave, kot so Kristalni velikani z ametisti iz Brazilije, okamneli les iz Madagaskarja in zbirka slovenskega fluorita. Na voljo bodo tudi delavnice pod okriljem zlatarske šole, kjer se bodo obiskovalci lahko preizkusili v izdelavi nakita in opazovali brušenje plemenitih kamnov.

Sejem vsako leto privabi širok spekter obiskovalcev, od družin do ljubiteljev kristalov, izdelovalcev nakita in zbirateljev.

Vesti.si je spletni portal, namenjen pregledu novic s poudarkom na lokalnem dogajanju. 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.